EEN GEZOND EN CALORIE-
ARM. BROODJE ZUURKOOL
Ingrediënten:
Ui
Peperdroogworst
Gekookte ham
Zuurkool
Zachte broodjes.

Bereiding:
Laat de zuurkool in een vergiet
uitlekken, is hij te zuur spoel hem dan af en leg er zolang een bord met
gewicht op.
Snijd intussen een ui in ringen en bak
deze met BOTER aan in een pan( verschil met bakken en braden weten jullie).
Bakken doe je in een open pan en braden doe in een oven of in een pan met
gesloten deksel.
Snijd dan de worst en ham in reepjes en
voeg die dan bij de ui op zacht vuur.
Dan de uitgelekte zuurkool erbij en op
smaak brengen met wat peper, zout en paprikapoeder.
Nog lekkerder is, als je het in huis
hebt een scheut witte wijn en wat bouillonpoeder.
Snijd de broodjes open en beleg ze met
het mengsel.
Eventueel met mosterd ernaast is ook
lekker.

Succes, groet van Rob.